Είστε εδώ

Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο του ιστότοπου διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ή αναδιανομή του περιεχομένου, σε οποιοδήποτε μέσο, εφαρμογή ή συσκευή, χωρίς γραπτή άδεια της διεύθυνσης του euroletter.gr.

Οι αναγνώστες μας έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα. Τα σχόλια εκφράζουν ΜΟΝΟ τον αναγνώστη που τα αναρτά και σε καμία περίπτωση τη διεύθυνση του euroletter. Η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει συκοφαντικά, υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια καθώς και σχόλια που παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία. Για την αποφυγή απρόκλητης διαφήμισης (spam) απαγορεύονται σχόλια με συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα παραβιάζουν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Το euroletter δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου, που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του.

Είναι αποκλειστικά ευθύνη των επισκεπτών μας  να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από κακόβουλα λογισμικά.  Το euroletter δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε χρήστης από ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα. 

Στο euroletter προβάλλονται διαφημίσεις από τρίτους οργανισμούς και διαφημιστικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού. Το euroletter δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.