Είστε εδώ

Στα γαλλικά θα εκδοθούν το Μάιο τα Απομνημονεύματα της Κάμαλα Χάρις

Τα απομνημονεύματα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, της Κάμαλα Χάρις, θα κυκλοφορήσουν στα γαλλικά τον Μάιο, ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Robert Laffont.

"Με πολλή περηφάνια ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του βιβλίου της Κάμαλα Χάρις "The Truths We Hold: An American Journey" (στην πρωτότυπη έκδοση) στις 20 Μαΐου του 2021", έγραψε εκδοτικός οίκος στο Twitter.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2019.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλετε να τα ξέρετε όλα για την Ευρώπη; - Πατήστε ΕΔΩ για like στη σελίδα του EUROLETTER στο facebook

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τότε η Κάμαλα Χάρις ήταν γερουσιαστής της Καλιφόρνιας που προετοίμαζε την υποψηφιότητά της για τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος. Η Χάρις αφηγείται τη διαδρομή της ως κόρη μεταναστών και τη μεγάλη επιθυμία για δικαιοσύνη που την ώθησε να γίνει εισαγγελέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που επίσης ορκίζεται σήμερα, εκδίδει στα γαλλικά τον Μάρτιο το βιβλίο "Υποσχέσου μου, μπαμπά" (εκδόσεις L'Archipel), το οποίο αφιερώνει στον γιο του Μπο, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο το 2015.