Είστε εδώ

Αύριο η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας, Καινοτομίας, Ψηφιοποίησης και Ενέργειας του Κρατιδίου της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας, Prof. Dr. Αndreas Pinkwart και ομιλητές τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη και τη γενική γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Αλεξάνδρα Σδούκου, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, 14:00 - 17:00, η φετινή Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Στο πλαίσιο αυτής, που θα έχει τη μορφή ενός διαδικτυακού event λόγω των περιορισμών που ισχύουν κατά του Covid-19, προγραμματίστηκαν δύο πάνελ, με τίτλους «Πράσινη Οικονομία-Μοχλός για αειφόρο ανάπτυξη» και «Απολιγνιτοποίηση - ΑΠΕ - Πράσινη Μετάβαση», ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση να συμμετάσχουν σε Networking Rooms.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλετε να τα ξέρετε όλα για την Ευρώπη; - Πατήστε ΕΔΩ για like στη σελίδα του EUROLETTER στο facebook

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Ernst Reichel, η Γενική Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κα Sibylla Bendig, η γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ, κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός, κι ο αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου & πρόεδρος Επιτροπής Β. Ελλάδος, κ. Στέφανος Τζιρίτης.

Τις εργασίες της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης θα ανοίξει ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.